picture17.jpg

Onze dienstverlening bestaat uit:

picture2.jpg

Welkom bij Special Coating

Special Coating is volledig ingericht op het efficiënt coaten van enkelstuks, maar ook op massawerk.

Doordat Special Coating zowel het stralen als het poedercoaten van de producten zelf verzorgt en vrijwel alle RAL-kleuren op voorraad heeft, is het mogelijk een levertijd van maximaal vijf dagen te garanderen.

Wij beschikken over één van de hoogste en breedste kamerovens van Nederland. Zodoende zijn wij in staat grote producten te coaten.

Vakmanschap en uitdaging

Vakmanschap vinden wij niet genoeg. Wij bieden graag meer en houden vooral van uitdagingen. Zo zult u bij ons uitsluitend technisch hoogwaardige apparatuur aantreffen die een perfecte kwaliteit waarborgen. Nieuwe ontwikkelingen op dit gebied volgen wij vanzelfsprekend op de voet.

De kracht van Special Coating ligt in het inspringen op de soms speciale behandeling die sommige producten vereisen. Ieder product is weer anders. Wij gaan graag in op uw speciale wensen en producten.

Verantwoordelijkheid

Ieder product behandelen wij van het begin tot het einde zelf. Daarom kunnen wij zorgdragen voor de controle op kwaliteit, zowel bij de voorbehandeling als bij het aanbrengen van de coating en het afstoken hiervan.

De producten worden door ons zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport wordt voorkomen. En is transport een probleem, dan regelen wij dit graag voor u.